Hard Edge -sarjan Santoku -veitsi on aasialainen yleisveitsi leveällä terällä, joka sopii ihanteellisesti lihan, kalan ja vihannesten leikkaamiseen. Veitsen terä on valmistettu paksusta ruostumattomasta teräksestä ja sen reuna on käsitelty vallankumouksellisella LZREDGE-tekniikalla. Tämä tarkoittaa, että nämä veitset säilyttävät terävyyden jopa neljä kertaa pidempään kuin tavalliset veitset. Kahvan ergonominen muotoilu ja ainutlaatuinen 3D-kuvio tarjoavat myös täydellisen otteen Terävyyttä keittiöön ja ruoanlaittoon - joka päivä Veitsi, joka tuntuu sekä terävältä että kestävältä Laadukas japanilainen ruostumaton teräs Muovinen Softgrip-kahva LZR-EDGE-teknologia tarjoaa terävyyden, joka kestää neljä kertaa pidempään Pakkauksessa on minimaalinen määrä muovia, joten se voidaan laittaa paperinkeräykseen Fiskars Roll-Sharp -teroittimien käyttöä suositellaan Kestää astianpesukonetta Terän pituus: 16,1 cm HRC 52






