Kamado Sumon 28 cm kanateline on valmistettu valuraudasta ja se mahdollistaa kanan tai kalkkunan grillaamisen suoraan grillissä. Käyttö: - Kaada olutta tai muuta juomaa säiliöön, jolloin saat vielä mehukkaamman ja maukkaamman lihan. - Aseta kanateline grilliin vätskan esilämmitämiseksi noin 10 minuutin ajan. - Laita kana telineeseen ja grillaa kunnes rintaliha saavuttaa noin 75 °C sisälämpötilan. - Ota se pois grillistä, anna sen lepuuttaa 10-15 minuuttia ja tarjoile! Kanateline on esikäsitelty tarttumattomalla pinnoitteella, joka helpottaa puhdistusta. Sitä voidaan käyttää kaikilla liesityypeillä, joten voit valmistaa minkä tahansa haluamasi herkullisen reseptin. Kamado SUMO on tunnetun ruotsalaisen kokki Johan Jureskogin lanseeraama. Suurena lihanystävänä ja grillauksen harrastajana hän huomasi, että markkinoilta puuttui grilli, joka kestäisi Ruotsin karut ilmasto-olosuhteet ja jota voitaisiin käyttää ympäri vuoden. Lopputuloksena syntyi Kamado Sumo, korkealaatuisten grillien ja tarvikkeiden brändi, joka vastaa pohjoismaisen grillauksen tarpeisiin ja jatkaa jatkuvasti valikoimansa laajentamista.