Tukevaa teurastajan paperia suurempien lihapalojen, kuten rinnan, entrecoten, kylkipaistin, kanan tai kalan käärimiseen, suojaamaan lihaa liialta kuivumiselta pidemmän kypsennyksen ja hitaan kypsennyksen aikana alhaisella lämmöllä.Teurastajan paperin etuna folioon verrattuna on, että paperi vapauttaa lämpöä ja estää siten lämpötilan nousun, kun lihaa kypsennetään tai paistetaan miedolla lämmöllä pitkään. Tasainen lämpötila ja hyvä ilmankierto ovat mestarien luoman lihan hienon rapean pinnan salaisuus. Se myös antaa lihan "hengittää" paremmin ja säilyttää siten mureutensa sen lisäksi, että se imee osan savun mausta tarjoten unohtumattoman ruokailukokemuksen!Kamado Sumon paperi on vahaamaton, valkaisematon ja sitä voi itse asiassa käyttää myös rustiikkina pöytäliinana tarjoilussa. Pakkaus, jossa leivinpaperi tulee, sisältää leikkuureunan, jonka avulla voit helposti repiä irti niin paljon kuin tarvitset ja säästää loput seuraavaa kertaa varten.Hyväksytty elintarvikkeilleVahaamatonValkaisematon30 m pitkä40 cm leveä70 g