Perinteiset japanilaiset syömäpuikot Shiroiro Ivory. Puikot on valmistettu Japanissa bambusta ja ne on päällystetty japanilaisella Urushi-lakalla. Puikot eivät kestä konepesua.Kawai yhdistää syömäpuikkojen valmistuksessa japanilaisen perinteen ja modernin yhteiskunnan tarpeet. He valmistavat klassisia syömäpuikkoja kaiken ikäisille yhdistäen modernin muotoilun ja kestävän materiaalin, joka on myös käytännöllinen.Miokichi Kawai aloitti Kawain syömäpuikkojen valmistuksen vuonna 1943 Obaman kaupungissa, Japanissa. Nykyisin valmistus tapahtuu edelleen Obaman kaupungissa, jossa valmistetaan 80% Japanin syömäpuikoista. Kawai käyttää "Togidashi-menetelmää" syömäpuikkojen valmistuksessa, joka on 400-vuotta vanha valmistustapa, tunnettu kauniista kuoseista ja hyvästä laadusta. Korkealaatuisten syömäpuikkojen aikaansaamiseksi, puikot lakataan useaan otteeseen, joka on japanilainen käsityöprosessi ja voi kestää jopa kuusi kuukautta.