on vankka ja kestävä pannu, joka on korvaamaton keittiöväline. Sen matala reuna ja hieman kalteva sisäpuoli helpottavat ohukaisten käsittelemistä. Neljän millimetrin paksuinen pohja takaa tasaisen ja energiatehokkaan lämmönjohtavuuden.Tämä robusti pannu, joka on valmistettu Anderstorpissa, paraneekin vain ajan myötä, koska se on poltettu sisään suomalaisilla kasviöljyillä ja se kestää pitkään. Hiiliteräs pannu kehittää ajan myötä luonnollisen tarttumattoman pinnan, mikä helpottaa ruoanlaittoa ja puhdistusta. Huolimatta materiaalin kestävyydestä ja lujuudesta, se on suhteellisen kevyt, mikä tekee pannusta helpomman käsitellä ja hallita.Hiiliteräksen ominaisuudet mahdollistavat pannun käytön myös muihin ruokalajeihin. Toimii kaikilla lämmönlähteillä, mukaan lukien avotuli ja grilli. Puhdistuksen jälkeen kuumalla vedellä, voit huoltaa sitä helposti levittämällä ohuen kerroksen öljyä paistopintaan. Suosittelemme käyttämään patakinnasta, koska kahva voi kuumentua.