Kastikepannu, 10 cm, 0,5 litraa, kaatonokka oikean ja mitatun kaatonesteen saamiseksi, TransTherm-universaalipohja, Cromargan-ruostumaton teräs 18/10, konepesun kestävä teräs. Sanasta "saucepan" tulee 'casse', joka on vanha ranskalainen termi kauhalle. Käytännöllistä kastikepataa käytettiin esimerkiksi paljon kenttäkeittiöissä. Kastikepannu on täydellinen pienempien annosten - esimerkiksi maidon ja keiton - nopeaan ja helppoon lämmittämiseen. Se on myös erittäin kätevä kun sinun täytyy tehdä kermaa tai vanukasta. Kun pidät toisella kädellä varmasti kiinni pannusta sen jäähdyttyessäänkin turvallisesti tarttuvasta varresta ettei se polta sormiasi voit pitää toisessa kädessänne vispilää samalla kun sekoitat aineksia pannussa. Kastikepannu sopii täydellisesti silloin kun tarvitset lämmittää matalassa lämpötilassa olevaa kastiketta ja älykkään kaatorajan ansiosta voit turvallisesti kaataa sen lautaselle ilman että sitä roiskuu ympärilleen liian suurella paineella tai menee hukkaan lattialle asti. Se on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä, ja ruoan jäämät voidaan helposti poistaa pohjasta, joten ei ole riskiä ruoan palamiselle tai tarttumiselle. Kaikki WMF-pannut ovat tietysti konepesun kestäviä ja niitä voi käyttää kaikenlaisten liesien kanssa, mukaan lukien induktio.