Zassenhausin hieman pienempi leikkuulauta - jos veitsi saisi päättää. Hyvä alusta on tärkeä hyville keittiöveitsille. Jos alusta on kovempi kuin veitsi, veitsi vahingoittuu. Siksi meillä on tämä leikkuulauta, joka on valmistettu Akaasiapuusta ja siinä on syvennys nesteen valuttamiseksi. Käsinpesu.Se on kestävä ja tyylikäs, ja sitä voidaan yhdistää pieniin tarjoilulautoihin samasta materiaalista.Hoito-ohjeet:Hyvin hoidettu puinen leikkuulauta saattaa kestää koko eliniän keittiössäsi. Kestävimpiä ja suosituimpia puita leikkuulautoihin ovat kovat, tiheäkuituiset ja pienihuokoset lajikkeet. Tässä on joitakin vinkkejä, miten voit huolehtia leikkuulaudastasi, jotta se kestäisi useita, useita vuosia.Ennen ensimmäistä käyttökertaa- Levitä parafiiniöljyä talouspaperilla.- Pyrih ne pois 15 minuutin kuluttua.Jokaisen käytön jälkeen- Puhdistukseen käytä pisaran tiskiainetta ja vähän vettä.- 5% etikka-vesiseosta voidaan käyttää pientoiminnoissa.- Hankaa karkealla suolalla poistaaksesi itsepintaiset tahrat.- Säilytä leikkuulauta kuivassa.Huolto- Tarvittaessa - öljyä leikkuulauta runsaasti parafiiniöljyllä ja anna sen olla yön yli, pyyhi sitten pois ylimääräinen öljy.- Öljyä mahdolliset kuivat kohdat vähän parafiiniöljyllä heti kun ne huomataan.